Blog

Τα 9 καλύτερα διαδραστικά παιχνίδια για γάτες όταν λείπετε για διακοπές

Αν η γάτα σας βιώνει πλήξη όταν φεύγετε από το σπίτι, ένα διαδραστικό παιχνίδι για γάτες είναι ένας εύκολος τρόπος για να την κρατήσετε απασχολημένη. Είτε προτιμάτε μηχανοκίνητα είτε μη ηλεκτρονικά διαδραστικά παιχνίδια, τα καλύτερα διαδραστικά παιχνίδια γάτας για όταν λείπετε θα απευθύνονται στις φυσικές αρπακτικές συμπεριφορές του αιλουροειδούς σας και θα ενθαρρύνουν το ανεξάρτητο παιχνίδι. Θα είναι επίσης αρκετά ασφαλή ώστε η γάτα σας να μπορεί να τα χρησιμοποιεί μόνη της.

Ενώ υπάρχουν πολλά διαδραστικά παιχνίδια για γάτες που δεν απαιτούν έναν άνθρωπο για να παίξει μαζί τους, δεν θα αρέσουν όλα στη γάτα σας. Για να βρείτε το σωστό παιχνίδι μπορεί να χρειαστεί να δοκιμάσετε μερικά διαφορετικά είδη, αλλά αν θέλετε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να καταλήξετε σε μια επιλογή που θα τη βρίσκει ελκυστική, σκεφτείτε να πάρετε ένα παιχνίδι που αξιοποιεί τα φυσικά ένστικτα της γάτας σας να κυνηγάει και να κυνηγάει. Τα βασικά παιχνίδια με μπάλες και τα λούτρινα παιχνίδια αποτελούν επιλογές σε πολλά σπίτια. Ορισμένα μηχανοκίνητα παιχνίδια για γάτες αυτοματοποιούν την κίνηση για να προσφέρουν μια διασκεδαστική πρόκληση για τα αιλουροειδή που αγαπούν το κυνήγι, αλλά το αν τα παιχνίδια είναι ελκυστικά ή τρομακτικά εξαρτάται συχνά από την εκάστοτε γάτα. Εναλλακτικά, αν έχετε ένα κατοικίδιο που παρακινείται περισσότερο από το φαγητό παρά από ένα παιχνίδι κυνηγιού, σκεφτείτε να προμηθευτείτε ένα παιχνίδι για γάτες που μοιράζει λιχουδιές ή παζλ.

Ό,τι κι αν γίνει, η ασφάλεια θα πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα κατά την επιλογή ενός παιχνιδιού για τη γάτα σας, ειδικά όταν δεν μπορείτε να επιβλέπετε το παιχνίδι. Απλά να θυμάστε ότι είναι καλύτερο να επιβλέπετε κάθε γάτα όταν παίρνετε ένα νέο παιχνίδι – και αν έχετε γατάκι, ίσως χρειαστεί να το επιβλέπετε με όλα τα παιχνίδια, για να είστε σίγουροι.

Παρακάτω, θα βρείτε εννέα από τα καλύτερα διαδραστικά παιχνίδια για γάτες για όταν λείπετε, καθώς και μια κάμερα ασφαλείας για να παρακολουθείτε τη γάτα σας όταν δεν μπορείτε.

Τα 9 καλύτερα διαδραστικά παιχνίδια για γάτες

  1. Διαδραστικό παιχνίδι γάτας SHAKE LEAKY CAT TOY LAKE BLUE 100 X 100 X 125MM

Ο περιστρεφόμενος σχεδιασμός της τροφοδότρας δημιουργεί ένα διασκεδαστικό παιχνίδι για τη γάτα σας, καθώς κουνιέται και απελευθερώνει το φαγητό. Σε ανοιχτό μπλε χρώμα και διαστάσεις 100 x 100 x 125mm, αυτή η τροφοδότρια θα διασκεδάσει τη γάτα σας ενώ την τρέφει.

2. Κινούμενο Εκπαιδευτικό Παιχνίδι Γάτας με Catnip

Ένα διασκεδαστικό, διαδραστικό και πολυχρηστικό παιχνίδι που όλες οι γατούλες θα λατρέψουν. Είναι παιχνίδι που μπορεί να βελτίωσει τη νοημοσύνη της γάτας κι να αυξήσει το IQ της! Κινείται μπρος κι πίσω λόγο του ελεγχόμενου βάρους,τη στιγμή που το κατοικίδιο σας το ακουμπήσει. Η κίνηση αυτή θα του δημιουργήσει ενδιαφέρον και έτσι θα συνεχίζει να παίζει με αυτό. Αυτο μπορεί να συνεχιστεί για ώρες και να παίζει ασταμάτητα! Στην κορυφή του παιχνιδιού έχει μια μικρή μπαλίτσα, η οποία περιέχει catnip κάτι που θα εξιτάρει ακόμη περισσότερο το γατάκι σας. Είναι από ανθεκτικό υλικό υψηλής ποιότητας για μακροχρόνια χρήση και ατελείωτο παιχνίδι. Η πολύωρη χρήση του θα εκτονώσει το γατάκι σας και δε θα νιώθει μοναξιά σε περίπτωση που το αφήσετε για πολλές ώρες σπίτι! Συνιστώμενη ώρα χρήσης 20-30 λεπτά κάθε μέρα.

3. Παιχνίδι Γάτας Pet Interest Shake The Turntable με Catnip 191x199mm Μπλε

Το μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι γάτας Pet Interest το οποίο περιστρέφεται και εξιτάρει όλες τις γατούλες. Είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που θα ξετρελάνει ολες τις γατούλες και δε θα σταματήσουν να παίζουν με αυτό. Διαθέτει 2 ορόφους και δυο μπαλάκια. Μια μπαλίτσα είναι με ένα φωτακι led και η δεύτερη με catnip που θα τις κρατάει σε εγρήγορση και θα τους κινεί το ενδιαφέρον. Είναι ένα παιχνίδι που με μεγάλη σιγουριά θα αγαπήσουν!

Βασικά Χαρακτηριστικά
-Κατάλληλο για γάτες
-Διαθέτει 2 μπάλες με Led&Catnip
-Διαστάσεις 191x199mm
-Χρώμα: Μπλε

4. Διαδραστικό παιχνίδι για γάτες – Παιχνίδι ισορροπίας με catnip

Διαδραστικό παιχνίδι για γάτες – Παιχνίδι ισορροπίας με catnip. Αυτό το παιχνίδι περιλαμβάνει ένα μπαλάκι και ένα φτερό για να αναζωογονήσετε το παιχνίδι της γάτας σας. Η βάση του είναι σε ανοιχτό μπλε χρώμα και διαθέτει έναν ειδικό σχεδιασμό ισορροπίας που κρατά το παιχνίδι ενδιαφέρον και διασκεδαστικό. Με διαστάσεις βάσης 82*63*57mm, συνολικό ύψος: 240mm.

5. Διαδραστικό παιχνίδι-μπάρα αναρρίχησης για γάτες

Το απίθανο διαδραστικό παιχνίδι της Pet Interest,ιδανικό για γάτες να περνάνε ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού. Είναι μια μπάρα αναρρίχησης, με βεντούζες που τοποθετούνται στο τοίχο ή στο πάτωμα, ανάλογα πως βολεύουν τα γατάκια σας. Οι βεντούζες και τα δυο αυτοκόλλητα, βοηθάνε να είναι πιο σταθερό και να μην κουνιέται την ώρα του παιχνιδιού. Διαθέτει 3 μπαλίτσες, για περισσότερη δράση και παιχνίδι. Επίσης περιέχει και catnip, για να διεγείρει περισσότερο τη γάτας σας και μια μπαλίτσα με Led φως για να κρατάει το ενδιαφέρον και να παίζει ακόμη περισσότερο.

Βασικά Χαρακτηριστικά

-Διαδραστικό παιχνίδι της Pet Interest
-Μπάρα αναρρίχησης
-Με βεντούζες για να τοποθετείτε στο πάτωμα ή στον τοίχο
-Διαστάσεις: 536*146*112mm

6. Διαδραστικό παιχνίδι – περιστρεφόμενος ανεμόμυλος με catnip

Το μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι για γάτες της Pet Interest που ταυτόχρονα είναι και περιστρεφόμενος ανεμόμυλος είναι το ιδανικό παιχνίδι για να κρατήσετε για ώρες απασχολημένη την γατούλα σας. Έχει μια βάση με βεντούζα για να κολλάει σε οποιαδήποτε επιφάνεια εξυπηρετεί και εσάς, αλλά και την μικρή σας φίλη. Στο πάνω μέρος του παιχνιδιού έχει δυο περιστρεφόμενες μπάλες, τα οποία έχουν LED φωτάκι που θα της κρατάει το ενδιαφέρον για αρκετή ώρα, αλλά διαθέτει και catnip που θα την διειγείρουν και περνάει ατέλειωτες ώρες παίζοντας. Τέτοιου είδους παιχνίδι αυξάνει το IQ της και την βελτιώνει πνευματικά. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, ιδανικό για μακροχρόνια χρήση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
-Διαδραστικό παιχνίδι – περιστρεφόμενος ανεμόμυλος
-Κατάλληλο για γάτες
-Με catnip και led φωτάκι
-Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό
-Με βεντούζα στην βάση
-Διαστάσεις 158*75*69mm

7. Διαδραστικό παιχνίδι – περιστρεφόμενη πεταλούδα

Το μοναδικό διαδραστικό παιχνίδι για γάτες της Pet Interest που ταυτόχρονα είναι και περιστρεφόμενοη πεταλούδα είναι το ιδανικό παιχνίδι για να κρατήσετε για ώρες απασχολημένη την γατούλα σας. Έχει μια βάση με βεντούζα για να κολλάει σε οποιαδήποτε επιφάνεια εξυπηρετεί και εσάς, αλλά και την μικρή σας φίλη. Στο πάνω μέρος του παιχνιδιού έχει δυο περιστρεφόμενα φτερά, αλλά διαθέτει και catnip που θα την διειγείρουν και περνάει ατέλειωτες ώρες παίζοντας. Τέτοιου είδους παιχνίδι αυξάνει το IQ της και την βελτιώνει πνευματικά. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, ιδανικό για μακροχρόνια χρήση.

Βασικά Χαρακτηριστικά
-Διαδραστικό παιχνίδι – περιστρεφόμενη πεταλούδα
-Κατάλληλο για γάτες
-Με catnip
-Κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό
-Με βεντούζα στην βάση
-Διαστάσεις 638*295*303mm

8. Στρογγυλή ταϊστρα- διαδραστικό παιχνίδι με κουμπί 140*140*176mm

Η μοναδική στρογγυλή ταϊστρα που ταυτόχρονα είναι και διαδραστικό παιχνίδι για να μένουν απασχολημένοι οι μικροί μας φίλοι για ώρες. Είναι κατάλληλο και για σκύλους και για γάτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και φυλής. Μπορεί νσ χρησιμοποιηθεί ως τροφοδότης, γιατί έχει ένα μεγάλο δοχείο το οποίο γεμίζει με τροφή και λιχουδιές και με μονάχα ένα πάτημα στην κορυφή του, ρίχνει τροφή. Με αυτόν τον τρόπο, τα σκυλάκια και τα γατάκια σας θα διασκεδάζουν ατελείωτες ώρες και θα τρώνε και από μια μικρή λιχουδιά. Αυτός ο τροφοδότης εξυπηρετεί και τους ιδιοκτήτες καθώς μπορούν να απουσιάζουν για λίγο από το σπίτι και να μένουν ήσυχοι πως τα κατοικίδια τους θα μένουν απασχολημένοι,ενώ ταυτόχρονα τρώνε.Η κατασκευή του είναι από ανθεκτικό πλαστικό υλικό, το οποίο ενδύκνειται για μακροχρόνια χρήση. Διαθέτει  4 αντιολισθητικά μαξιλαράκια στη βάση, καθώς και  4 επιπλέον βεντούζες για να το τοποθετήσετε στον χώρο σας όπυ βολεύει το κατοικίδιο σας. Η χρήση της βεντούζας στην βάση εξασφαλίζει μεγαλύτερη σταθερότητα. Ο καθαρισμός του είναι πολύ ευκόλος, καθώς με μόνο νερό και σαπούνι είναι πεντακάθαρο σε δευτερόλεπτα. Διαθέτει και ένα βουρτσάκι, το οποίο διευκολύνει στον καθαρισμό στα πιο λεπτά σημεία.

Βασικά Χαρακτηριστικά

-Στρογγυλή ταϊστρα- διαδραστικό παιχνίδι
-Με κουμπί στην κορυφή
-Με δοχείο για λιχουδιές
-Κατάλληλο για σκύλους και γάτες
-Εύκολο στο καθάρισμα
-Διαστάσεις 140*140*176mm

 

9. 360° IP Κάμερα Παρακολούθησης Wi-Fi Full HD+ Αδιάβροχη

Η κάμερα IP προσφέρει υψηλής ποιότητας ζωντανό βίντεο σε HD για την μέρα και το βράδυ. Με 6 IR LED και απόσταση 15m IR, η νυχτερινή όραση IR-Cut σας προσφέρει φανταστικές νυχτερινές εικόνες.
Η κάμερα IP υποστηρίζει απομακρυσμένη παρακολούθηση και αναπαραγωγή σε κινητό και υπολογιστή. Γρήγορη διαμόρφωση σε ένα βήμα σκανάροντας τον κωδικό QR, ζωντανή ροή βίντεο και αμφίδρομο ήχο απευθείας στο smartphone ή το tablet σας (iPhone / Android).
Με προηγμένη τεχνολογία ανίχνευσης κίνησης, η κάμερα αυτή εντοπίζει και ακολουθεί ανεπιθύμητους επισκέπτες ώστε να έχετε μια εικόνα των κινήσεών τους.
Η κάμερα παρακολούθησης υποστηρίζει κάρτα TF (δεν περιλαμβάνεται). Η πρόσθετη υπηρεσία αποθήκευσης cloud παρέχει αυτόματη εγγραφή 7 * 24 ωρών για να διασφαλίσει ότι όλα τα βίντεο σας προστατεύονται και προστατεύονται. Υποστηρίζει επίσης διαδικτυακή παρακολούθηση πολλαπλών ατόμων.

Χαρακτηριστικά
• Υψηλή Ανάλυση εικόνας HD 2Megapixels (1920 x 1080)
• Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση μέσω WiFi (Band 2.4GHz)
• Τεχνολογία συμπίεσης H.265 για καλύτερη ταχύτητα και μικρότερο όγκο δεδομένων δικτύου & καταγραφής
• Θύρα για κάρτα μνήμης Micro-SD για τοπική καταγραφή (max. 128GB, δεν περιλαμβάνεται)
• Εύκολη πρόσβαση στην θύρα της MicroSD εξωτερικά της κάμερας
• Λειτουργία Pan & Tilt για οριζόντια και κάθετη περιστροφή (Pan:330°,Tilt:110°)
• Λειτουργία Ανίχνευσης Κίνησης / Motion Detection (αποστολή Push Notification στο κινητό)
• 6 υπέρυθρα SMD IR Led για νυχτερινή λήψη σε αποστάσεις μέχρι 5~10 μέτρα
• Σταθερός φακός 4mm με γωνία λήψης 89.4˚ (διαγώνια)
• Ενσωματωμένο μικρόφωνο.
• Ενσωματωμένο μεγάφωνο.
Κατάλληλη για χρήση σε εσωτερικούς χώρους
• Δωρεάν εφαρμογές για iOS και Android (YOOSEE) για να παρακολουθείτε την κάμερα από το κινητό ή το tablet σας
• Δωρεάν εφαρμογή για ταυτόχρονη καταγραφή/παρακολούθηση πολλών καμερών σε Windows PC
• Plug & Play με δωρεάν Cloud υπηρεσία μέσω της εφαρμογής YOOSEE (χρήση QR code) για κινητά/tablet iOS & Android
• Τροφοδοσία 5V 2A (περιλαμβάνει τροφοδοτικό)