Blog

Δεν πρέπει να τα χάσετε: 10 cool καλοκαιρινά αξεσουάρ για τα κατοικίδιά σας

Πώς περνάτε εσείς και ο τετράποδος φίλος σας τα καλοκαίρια; Πηγαίνοντας στην παραλία, κάνοντας πεζοπορία ή απλά αράζοντας στο σπίτι; Τα καλοκαίρια είναι διασκεδαστικά όταν γίνονται με υπαίθριες δραστηριότητες, αλλά η υπερβολική ζέστη δεν είναι πραγματικά καλή για εσάς ή την υγεία του σκύλου σας. Ευτυχώς που μπορείτε να αγοράσετε πολλά καλοκαιρινά αξεσουάρ για σκύλους για να κρατήσετε το κατοικίδιό σας δροσερό και χαριτωμένο στη ζέστη του καλοκαιριού. Ξέρω ότι υπάρχουν πολλές επιλογές για αξεσουάρ κατοικιδίων στο διαδίκτυο και μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολο να επιλέξετε μόνο ένα.

Γι’ αυτό συγκέντρωσα τα 10 πιο cool καλοκαιρινά αξεσουάρ για σκύλους για το 2024 που μπορείτε να αγοράσετε για το κατοικίδιό σας!

Καλοκαιρινά αξεσουάρ για σκύλους: Πώς να ξέρετε τι να αγοράσετε

Φυσικά, δεν θα θέλατε να ξοδέψετε χρήματα για πράγματα που το κατοικίδιό σας δεν θα χρησιμοποιήσει τόσο πολύ. Ορισμένοι ιδιοκτήτες έχουν προτιμήσει μάρκες που εμπιστεύονται – δεν είναι κακό αυτό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι όταν η αγαπημένη σας μάρκα κυκλοφορεί κάτι νέο, πρέπει να το πάρετε αμέσως στα χέρια σας. Μην ακολουθείτε απλώς την τάση! Αντ’ αυτού, λάβετε υπόψη σας αυτούς τους παράγοντες κατά την αγορά των αξεσουάρ του σκύλου σας:

Είναι ασφαλές;

Η πρώτη μας προτεραιότητα είναι η ασφάλεια του σκύλου μας. Εάν πρόκειται για ένα προϊόν που φοριέται, βεβαιωθείτε ότι το σκυλάκι σας είναι άνετο και ταυτόχρονα ασφαλές. Αν πρόκειται για παιχνίδι ή οτιδήποτε σχετίζεται με τρόφιμα, βεβαιωθείτε ότι δεν περιέχει επιβλαβή στοιχεία και τοξικές ουσίες για τους σκύλους.

Είναι απαραίτητο;

Κάντε στον εαυτό σας την εξής ερώτηση: χρειάζεται πραγματικά ο σκύλος μου αυτό το προϊόν; Υπάρχουν εκατοντάδες αξεσουάρ που θα κάνουν το σκυλάκι σας πιο χαριτωμένο, αλλά θα είναι απαραίτητο αυτό το προϊόν για να βελτιώσει τον τρόπο ζωής ή την ευημερία του; Αν ο μόνος λόγος είναι να τον κάνετε να δείχνει πιο αξιολάτρευτος, τα σκυλιά δεν χρειάζονται πραγματικά τόσο πολύ βοήθεια σε αυτόν τον τομέα!

Είναι εύκολο στη χρήση;
Η ευκολία και η ευκολία χρήσης είναι τα κλειδιά στην αναζήτηση αξεσουάρ για το κατοικίδιό σας. Αν είναι κάτι που βλέπετε να χρησιμοποιείτε σε τακτική βάση, είμαι σίγουρη ότι δεν θα θέλατε κάτι που είναι δύσκολο να το φορέσετε, δύσκολο να το καθαρίσετε ή περίπλοκο στη χρήση. Θέλετε να διευκολύνετε τη ζωή σας και τη ζωή του κατοικίδιου σας, θυμάστε;

Είναι λειτουργικό;
Επομένως, θέλετε να κερδίζετε, σωστά; Θα πρέπει να πάρετε αξεσουάρ που μπορούν να κάνουν πολλές λειτουργίες αντί για μία μόνο! Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε ότι το κατοικίδιό σας μπορεί σίγουρα να το χρησιμοποιήσει περισσότερες από μία φορές. Αν το προϊόν που αγοράζετε τσεκάρει και τα τέσσερα κουτάκια, τότε προχωρήστε και προσθέστε το στο καλάθι σας με κάθε τρόπο!

10 cool καλοκαιρινά αξεσουάρ για τα κατοικίδιά

1. Πάρτε μια μπαντάνα, κερδίστε πόντους μπόνους στο στυλ

Οι μπαντάνες όχι μόνο κάνουν κάθε κατοικίδιο 100x πιο χαριτωμένο, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην προστασία του κουταβιού σας από τον καλοκαιρινό ήλιο αυτή τη σεζόν.

2. Διατηρήστε το άνετο με ένα Cooling Mat για κατοικίδια

Στρώμα Δροσιάς Αυτοδροσιζόμενο Cooling Mat για Κατοικίδια 70x50cm

Έτοιμοι για το καλοκαίρι! Το Αυτοδροσιζόμενο Στρώμα Ψύξης δροσίζει το σκυλάκι ή γατάκι σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Δε χρειάζεται να τοποθετηθεί στον καταψύκτη ή στο ψυγείο, λόγω της τεχνολογίας Coolcore με την οποία είναι φτιαγμένο το ύφασμά του.

Μειώνει γρήγορα τη θερμότητα του σώματος του ζώου σας. Το στρώμα είναι περίπου 10 βαθμούς πιο κρύο από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι αποτελεσματικό για περίπου 3-4 ώρες. Όταν το ζωάκι σας σηκωθεί, το στρώμα είναι έτοιμο για χρήση ξανά μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Μείνετε «δροσεροί» παντού! Ελαφρύ και εύκολο στο δίπλωμα μεταφέρεται παντού. Αυτό σας επιτρέπει να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας ένα δροσερό μέρος ανάπαυσης οπουδήποτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Καθαρίζεται εύκολα με ένα πανί. Προσοχή! Δεν πλένεται στο πλυντήριο.

Χαρακτηριστικά
• Δεν χρειάζεται ψύξη
• Ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτινοβολίες και στις καιρικές συνθήκες.
• Αποτελεσματικό για περίπου 3-4 ώρες
• Παχύ εξωτερικό στρώμα πολυεστέρα

3. Κρεμαστή Αιώρα Κρεβατάκι Γάτας 56 x 38cm

Η αιώρα κρεβατάκι για γάτες είναι αναπνεύσιμη και ανθεκτική με ιδιαίτερο σχέδιο. Κερδίστε χώρο στο σπίτι, βάζοντάς τη στο παράθυρό σας και φτιάξτε μια μοναδική θέση για τη γάτα σας! Κατασκευασμένη από ύφασμα Οxford δεν επιτρέπει τη θερμοκρασία του σώματος της γάτας να υπερθερμανθεί. Με εξαιρετικά ισχυρές και ειδικά σχεδιασμένες βεντούζες, μπορεί να αντέξει έως και 30 κιλά.

Ανάλογα με το ύψος που την τοποθετήσετε η γάτα σας θα αναπηδά για να ανέβει στο καθισματάκι της ξανά και ξανά, που έτσι θα ασκείται αβίαστα, διατηρώντας την καλή υγεία της αλλά και την διασκέδαση της. Εύκολο στην εγκατάσταση, τοποθετείται σε δευτερόλεπτα, πιέστε δυνατά τις 4 βεντούζες σε λεία, καθαρή επιφάνεια για να αυξήσετε την αναρρόφηση.

Χαρακτηριστικά
• Τοποθετείται σε οποιοδήποτε ύψος.
• Αντέχει βάρος έως και 30 κιλά.
• Ευέλικτη και ρυθμιζόμενη, μετακινείται εύκολα.
• Από ύφασμα Oxford που είναι ανθεκτικό, αναπνέει και πλένεται στο χέρι.
• Χρησιμοποιήστε την σε παράθυρα ή γυάλινες πόρτες.
• Καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο.
• Ελαφρύ και βολική, μεταφέρεται και αποθηκεύεται εύκολα.

4. 4 σε 1 Φορητό Δοχείο Τροφοδοσίας Σκύλου

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα μπουκάλια νερού, το 4 σε 1 δοχείο για κατοικίδια αποτελείται από τρία μέρη, τα οποία μπορούν να χωρέσουν περίπου 500 ml νερό, 75 γραμμάρια τροφής και μια θήκη για ρολό σκουπιδιών.
Το δοχείο τροφοδοσίας είναι κατασκευασμένο από υλικό κατάλληλο για τρόφιμα.
Τέρμα το πρόβλημα με το νερό και η πείνα όταν βγάζετε βόλτα τον σκύλο σου. Μπορείτε να το κρατάτε στο χέρι σας ή να το βάλετε στην τσάντα σας για ευκολία.

Χαρακτηριστικά
• Μπουκάλι νερού
Με το πάτημα ενός κουμπιού, βγαίνει αυτόματα νερό! Δεν χάνεται νερό, καθώς μπορεί να γυρίσει πίσω στο δοχείο νερού.
• Δοχείο Τροφής
Αυτό το 4 σε 1 μπουκάλι περιέχει δοχείο τροφής, έτσι ώστε το κατοικίδιο σας να μπορεί να έχει ένα σνακ όταν είστε σε βόλτα! Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και σαν μπολ τροφής.
• Σακουλάκια & Φτυάρι Περιττωμάτων
Το δοχείο διαθέτει ένα προσαρμοσμένο φτυάρι για να βοηθήσει στην περισυλλογή των ακαθαρσιών του κατοικιδίου σας!

5. Φροντίστε τους μικρούς σας φίλους με τα καλύτερα συντριβάνια κατοικιδίων!

Οι τετράποδοι φίλοι μας αξίζουν την καλύτερη φροντίδα και περιποίηση, και τι καλύτερο από ένα συντριβάνι κατοικιδίων που τους παρέχει φρέσκο και καθαρό νερό όλη την ημέρα;

Γιατί να επιλέξετε συντριβάνια κατοικιδίων;

  1. Υγεία και Ευεξία: Τα συντριβάνια ενθαρρύνουν τους σκύλους και τις γάτες να πίνουν περισσότερο νερό, διασφαλίζοντας την ενυδάτωσή τους και μειώνοντας τον κίνδυνο εμφάνισης ουροποιητικών και νεφρικών προβλημάτων.
  2. Φιλτράρισμα Νερού: Τα ενσωματωμένα φίλτρα καθαρίζουν το νερό από ακαθαρσίες, τρίχες και βακτήρια, προσφέροντας στους μικρούς σας φίλους την πιο καθαρή και υγιεινή επιλογή.
  3. Αθόρυβη Λειτουργία: Η αθόρυβη αντλία διασφαλίζει την ήσυχη λειτουργία του συντριβανιού, χωρίς να ενοχλεί εσάς ή τα κατοικίδιά σας.
  4. Στυλ και Λειτουργικότητα: Τα συντριβάνια διαθέτουν μοντέρνα και κομψά σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση, ενώ παράλληλα είναι εύκολα στη χρήση και τον καθαρισμό.

Με τα συντριβάνια κατοικιδίων, εξασφαλίζετε την καλύτερη ποιότητα νερού για τα αγαπημένα σας ζώα, βελτιώνοντας την υγεία και την καθημερινότητά τους. Μην περιμένετε άλλο!

6. Pet Interest Διαδραστικό παιχνίδι Ρόδα για Σκύλους και Γάτες

Εξοπλισμένo παιχνίδι με βεντούζα για σταθερότητα και με ένα χαριτωμένο κουδουνάκι στο εσωτερικό της ρόδας. Καθώς η ρόδα περιστρέφεται 360 μοίρες, ρίχνει μια μικρή λιχουδιά στο αγαπημένο σας κατοικίδιο.
Ιδανικό για σκύλους και για γάτες. Σε ανοιχτό μπλε χρώμα, με διαστάσεις 163*138*74mm

7. Anti-Lost GPS Tracker με Bluetooth

Το GPS Tracker για σκύλους και γάτες σας επιτρέπει να γνωρίζετε ακριβώς την θέση του κατοικίδιου σας ανά πάσα στιγμή.
Μόνο σε λίγα βήματα, μπορείτε να συνδέσετε το κινητό σας τηλέφωνο με τη συσκευή, να καταχωρήσετε τον αριθμό σας και σε περίπτωση απώλειας με το πάτημα ενός κουμπιού να έρθετε σε επικοινωνίας με το κατοικίδιο σας.

Επιπλέον, με τη λειτουργία Geotracking, μπορείτε να ελέγχετε χωρικά το κατοικίδιό σας αφού χτυπάει συναγερμός όταν το κατοικίδιο ζώο εισέρχεται ή εξέρχεται από συγκεκριμένη περιοχή που έχετε ορίσει εσείς.
Φορέστε το στο κατοικίδιο σας και ξενοιάστε για ώρες!

Με μπαταρία που διαρκεί 150 ώρες σε standby mode.

Χαρακτηριστικά
• Συσκευή Bluetooth 4.0
• Αδιάβροχο
• Αυτονομία μπαταρίας έως 6 ημέρες
• Ειδοποίηση χαμηλής μπαταρίας
• Πρακτικό και Φορητό
• Ακτίνα: 20-50 μέτρα (χωρίς εμπόδια)
• Συμβατό με: iPhone, iPad και Androiod 4.3 version και μετά

8. Παιχνίδι – σχοινί σκύλου Pet Interest με μπάλα & 1 κόμπο σε χρώμα Ροζ

Το ιδανικό παιχνίδι – σχοινί της Pet Interest, κατάλληλο για σκύλους με γεύση μπέικον για να παίζει ατέλειωτες ώρες και να περνάει ευχάριστα της ώρα του. Ο κόμπος αυτός βοηθάει στο να καθαρίζει τα δόντια του από τυχόν υπολείμματα και η γεύση του μπέικον που έχει του κινεί ο ενδιαφέρον να ασχοληθεί ακόμη περισσότερο. Είναι ο τέλειος τρόπος να εκτονώσει την ενέργεια που έχει το σκυλάκι σας. Είναι εύκολο στην μεταφορά του, άρα μπορείτε να το έχετε πάντα και παντού μαζί σας. Επίσης, είναι ιδανικό ακόμη και για την εκπαίδευση του, καθώς και την άσκηση του. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψει.

Βασικά Χαρακτηριστικά
Παιχνίδι-σχοινί με μπάλα και ένα κόμπο
Κατάλληλο για όλους τους σκύλους
Ιδανικό για τα δόντια τους
Εύκολο στην μεταφορά
Διαστάσεις 5mm*45cm
Διάμετρος μπάλας: 10cm

9. Ονυχοδρόμιο για Γάτες Pet Interest Cat Playground Woody “Clear” 48x48x130cm

Το πιο ιδανικό ονυχοδρόμιο από μοντέρνο μασίφ ξύλο. Διαθέτει δύο φωλιές για ξεκούραση, μια από μαλακό ύφασμα και μια διάφανη φωλιά από ακρυλικό υλικό. Διαθέτει αντιολισθητικά σφουγγαράκια στο κάτω μέρος για να μην γλιαστράει κατά το παιχνίδι. Έχει 4 επίπεδα και έτσι το γατί σας δε θα βαρεθεί ποτέ να εξερευνά. Το απαλό ύφασμα του ονυχοδρομίου αφαιρείται για να μπορείτε να το καθαρίσετε και να το πλύνετε στο πλυντήριο. Η διάφανη φωλιά του ονυχοδρομίου μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μπολ για νερό μετά από το ξέφρενο παιχνίδι. Το κατάλληλο ονυχοδρόμιο για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού.

Γιατί είναι καλύτερα τα ξύλινα γατόδεντρα;
Τα γατόδεντρα από μασίφ ξύλο είναι πολύ ανθεκτικά στις γρατσουνιές, τα δαγκώματα και άλλες ζημιές που μπορεί να προκαλέσουν οι γάτες.
Μπορούν επίσης με την κατάλληλη φροντίδα, να διαρκέσουν για πολλά χρόνια.
Είναι γενικά πιο σταθερά από άλλα είδη γατόδεντρων, κάτι που είναι σημαντικό για την ασφάλεια της γάτας σας.
Έχουν φυσική εμφάνιση και αίσθηση που προτιμούν πολλοί ιδιοκτήτες γατών.
Είναι επίσης πιο φιλικά προς το περιβάλλον από τα γατόδεντρα από συνθετικά υλικά.
Διατίθενται σε διάφορα στυλ και φινιρίσματα, τα οποία μπορούν να προσθέσουν στην αισθητική του χώρου σας, αφού θεωρούνται ένα έπιπλο που ταιριάζει με τα υπόλοιπα του σαλονιού σας.

10. Aυτοκαθαριζόμενος αποχνουδωτής σε μορφή βούρτσας

Η πιο χρήσιμη επαναχρησιμοποιούμενη βούρτσα για να απομακρύνεται από παντού τις ανεπιθύμητες τρίχες των κατοικιδίων σας. Όσο και να υπάρχει αγάπη για τα μικρά φιλαράκια, η τρίχα που αφήνουν ποτέ δε θα συνηθιστεί στα ρούχα και στους καναοέδες. Γι’αυτό τον λόγο, ο αποχνουδωτής αυτός είναι η ιδανική επιλογή για να απαλαχθείτε μία και καλή απο τις τρίχες. Απομακρύνει με μεγαλή αποτελεματικότητα τις τρίχες και τα χνούδια των κατοικιδίων από τους καναπέδες, τις κουβέρτες, τα μαξιλάρια και τα ρούχα σας. Χωρίς την ανάγκη για κολλητικές ταινίες ή ανταλλακτικά, αυτή η βούρτσα προσφέρει μια απλή και αποτελεσματική λύση στο καθάρισμα. Έρχεται σε συνδυασμό με την βάση του για να παραμένει πάντα καθαρή μετά την χρήση. Επίσης, η συσκευασία περιλαμβάνει μικρότερου μεγέθους αυτοκαθαριζόμενο αποχνουδωτή για να τον έχετε πάντα μαζί σας!

Βασικά Χαρακτηριστικά
-Aυτοκαθαριζόμενος αποχνουδωτής σε μορφή βούρτσας
-Ιδανικό για καναπέδες, ρούχα, χαλιά κτλ.
-Συνοδεύεται με βάση
-Επιπλέον μικρότερο μέγεθος βούρτσας