Blog

Απαραίτητα καλοκαιρινά προϊόντα για σκύλους: Τα 8 αντικείμενα που πρέπει να έχετε

Από την πεζοπορία στα βουνά μέχρι το κολύμπι στην παραλία και το μπάρμπεκιου στην πίσω αυλή, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσετε τις μέρες του καλοκαιριού με τα κατοικίδια που αγαπάτε περισσότερο.

Για να μας βοηθήσετε όλους να προετοιμαστούμε για ένα καλοκαίρι γεμάτο διασκέδαση με τους σκύλους μας, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας βασικά καλοκαιρινά προϊόντα που μπορούν να κρατήσουν το κουτάβι σας ενυδατωμένο, δροσερό και ασφαλές όταν βγαίνει ο ήλιος!

1. Ξεκινήστε κάθε μέρα με το δεξί με ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα

Λένε ότι το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας, οπότε σώστε στον σκύλο σας ένα νόστιμο γεύμα που μπορεί να τροφοδοτήσει όλη τη διασκέδαση στον ήλιο. Μια ισορροπημένη διατροφή είναι εξαιρετικά σημαντική για την παροχή στα κουτάβια όλων των απαραίτητων θρεπτικών συστατικών που χρειάζονται για μια μακρά και υγιή ζωή. Εμπιστευόμαστε τις τροφές Royal Canin επειδή έχουν συνταχθεί από κτηνιάτρους για να διασφαλιστεί ότι κάθε γεύμα προσφέρει πλήρη και ισορροπημένα θρεπτικά συστατικά για όλες τις ενήλικες φυλές.

Pro Tip: Αν έχετε ένα κουτάβι στα χέρια σας, ίσως χρειαστείτε μια ειδική φόρμουλα που περιέχει θρεπτικά συστατικά όπως το γάλα DHA, καθώς και υψηλότερα επίπεδα λίπους και πρωτεΐνης για να υποστηρίξετε την ανάπτυξή τους. Μιλήστε με τον κτηνίατρό σας για το πότε είναι καιρός να μεταφέρετε το μικρό σας σε διατροφή για ενήλικες σκύλους.

2. Πάρτε μαζί σας ένα μπουκάλι νερό όπου κι αν πάτε

Το νερό είναι ένα από τα πιο απαραίτητα είδη που χρειάζεται ο σκύλος σας αυτό το καλοκαίρι, επειδή η θερμοπληξία είναι εξίσου σοβαρή στα κατοικίδια ζώα όσο και στους ανθρώπους. Μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία επιλογών σε όλα τα σχήματα και μεγέθη, αλλά θυμηθείτε να αναζητήσετε χαρακτηριστικά που είναι φιλικά προς το πλυντήριο πιάτων για να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αγορά σας.

Είμαστε φανατικοί οπαδοί των φορητών δοχείο τροφοδοσίας σκύλου δύο σε ένα που λειτουργούν και ως δοχείο νερού και ως μπολ, επιτρέποντάς σας να αποθηκεύετε εύκολα ό,τι δεν πίνουν μόλις γεμίσουν. Προσέχετε πάντα τα προειδοποιητικά σημάδια αφυδάτωσης (λαχάνιασμα, ταλάντευση και ξηρά, κολλώδη ούλα) και πηγαίνετε το σκύλο σας σε σκιά αν χρειάζεται να δροσιστεί.

4 σε 1 Φορητό Δοχείο Τροφοδοσίας Σκύλου

Σε αντίθεση με τα συνηθισμένα μπουκάλια νερού, το 4 σε 1 δοχείο για κατοικίδια αποτελείται από τρία μέρη, τα οποία μπορούν να χωρέσουν περίπου 500 ml νερό, 75 γραμμάρια τροφής και μια θήκη για ρολό σκουπιδιών.
Το δοχείο τροφοδοσίας είναι κατασκευασμένο από υλικό κατάλληλο για τρόφιμα.
Τέρμα το πρόβλημα με το νερό και η πείνα όταν βγάζετε βόλτα τον σκύλο σου. Μπορείτε να το κρατάτε στο χέρι σας ή να το βάλετε στην τσάντα σας για ευκολία.

Χαρακτηριστικά
• Μπουκάλι νερού
Με το πάτημα ενός κουμπιού, βγαίνει αυτόματα νερό! Δεν χάνεται νερό, καθώς μπορεί να γυρίσει πίσω στο δοχείο νερού.
• Δοχείο Τροφής
Αυτό το 4 σε 1 μπουκάλι περιέχει δοχείο τροφής, έτσι ώστε το κατοικίδιο σας να μπορεί να έχει ένα σνακ όταν είστε σε βόλτα! Μπορεί, επίσης, να χρησιμοποιηθεί και σαν μπολ τροφής.
• Σακουλάκια & Φτυάρι Περιττωμάτων
Το δοχείο διαθέτει ένα προσαρμοσμένο φτυάρι για να βοηθήσει στην περισυλλογή των ακαθαρσιών του κατοικιδίου σας!

3. Διατηρήστε το άνετο με ένα στρώμα για κατοικίδια που δροσίζει

Όταν κάνει τόση ζέστη που εύχεστε να είχατε ένα στρώμα ψύξης, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι και ο σκύλος σας θα το λάτρευε! Η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και πολλά από αυτά τα καινοτόμα στρώματα που χρησιμοποιούν ένα ειδικό τζελ που ενεργοποιείται υπό πίεση για να προσφέρει γλυκιά, δροσερή ανακούφιση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται νερό, ψύξη και ηλεκτρικό ρεύμα – ζήτω!

Στρώμα Δροσιάς Αυτοδροσιζόμενο Cooling Mat για Κατοικίδια 70x50cm

Έτοιμοι για το καλοκαίρι! Το Αυτοδροσιζόμενο Στρώμα Ψύξης δροσίζει το σκυλάκι ή γατάκι σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Δε χρειάζεται να τοποθετηθεί στον καταψύκτη ή στο ψυγείο, λόγω της τεχνολογίας Coolcore με την οποία είναι φτιαγμένο το ύφασμά του.

Μειώνει γρήγορα τη θερμότητα του σώματος του ζώου σας. Το στρώμα είναι περίπου 10 βαθμούς πιο κρύο από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος και είναι αποτελεσματικό για περίπου 3-4 ώρες. Όταν το ζωάκι σας σηκωθεί, το στρώμα είναι έτοιμο για χρήση ξανά μετά από περίπου 30 δευτερόλεπτα.

Μείνετε «δροσεροί» παντού! Ελαφρύ και εύκολο στο δίπλωμα μεταφέρεται παντού. Αυτό σας επιτρέπει να προσφέρετε στο κατοικίδιό σας ένα δροσερό μέρος ανάπαυσης οπουδήποτε κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Καθαρίζεται εύκολα με ένα πανί. Προσοχή! Δεν πλένεται στο πλυντήριο.

Χαρακτηριστικά
• Δεν χρειάζεται ψύξη
• Ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτινοβολίες και στις καιρικές συνθήκες.
• Αποτελεσματικό για περίπου 3-4 ώρες
• Παχύ εξωτερικό στρώμα πολυεστέρα

4. Συσκευάστε μερικές λιχουδιές για τις περιπέτειες εν κινήσει

Είτε πρόκειται για ένα οδικό ταξίδι, μια μέρα στην παραλία ή μια εκδρομή για κάμπινγκ, φροντίστε να πακετάρετε νόστιμες λιχουδιές για το κουτάβι σας, ώστε να είστε έτοιμοι εν κινήσει. Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές γεύσεων που ταιριάζουν στα γούστα όλων: μοσχάρι, κοτόπουλο και φυστικοβούτυρο για τους χορτοφάγους φίλους μας.

5. Φέρτε μια μπαντάνα για προστασία, κερδίστε πόντους μπόνους στο στυλ

Οι μπαντάνες όχι μόνο κάνουν κάθε σκύλο 100x πιο χαριτωμένο, αλλά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στην προστασία του κουταβιού σας από τον σκληρό καλοκαιρινό ήλιο αυτή τη σεζόν.

6. Θωρακίστε το δέρμα τους με ειδικά σχεδιασμένο αντηλιακό

Ναι, και τα σκυλιά μπορούν να πάθουν εγκαύματα από τον ήλιο! Τα κοινά συστατικά που βρίσκονται στα αντηλιακά για τους ανθρώπους, όπως το οξείδιο του ψευδαργύρου, μπορεί να αντιδράσουν διαφορετικά στα σκυλιά. Είναι σημαντικό να επιλέγετε ένα προϊόν που είναι ειδικά φτιαγμένο για τους σκύλους συντρόφους μας, ώστε να προστατεύεται το ευαίσθητο δέρμα τους από τις σκληρές υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου. Ψάξτε για προϊόντα εξαιρετικά ανθεκτικά στο νερό και τον ιδρώτα για να εξασφαλίσετε μέγιστη προστασία και θυμηθείτε να επαναλάβετε την εφαρμογή κάθε δύο έως τέσσερις ώρες κατά τη διάρκεια των υπαίθριων δραστηριοτήτων σας. Έχετε κατά νου ότι κάθε φορά που ο σκύλος σας εμφανίζει ορατά σημάδια ηλιακού εγκαύματος – συμπεριλαμβανομένου του ζεστού, κοκκινισμένου και ξεφλουδισμένου δέρματος – είναι καιρός να τον μεταφέρετε μέσα.

7. Διασκεδάστε και κάντε μια βουτιά με ένα παιχνίδι πισίνας

Εντάξει, ίσως αυτό δεν είναι απαραίτητο – αλλά είναι απαραίτητο για τα σκυλιά που αγαπούν να κολυμπούν στην πισίνα κατά τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες. Μπορείτε να διασκεδάσετε και παράλληλα να ενδυναμώσετε το δεσμό σας με ένα κλασικό παιχνίδι στο νερό. Από πάπιες μέχρι δίσκους, ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις επιλογές, αλλά είναι σημαντικό να παίζετε με ένα παιχνίδι που επιπλέει. Ποτέ δεν θέλετε να ενθαρρύνετε τον σκύλο σας να βουτήξει για κάτι, ούτε πρέπει ποτέ να αφήνετε το κουτάβι σας να παίζει στην πισίνα χωρίς επίβλεψη.

8. Διατηρήστε άριστη φόρμα όλο το καλοκαίρι και όχι μόνο

Για να ζήσουν οι σκύλοι μακρά και δραστήρια ζωή, είναι ζωτικής σημασίας να παραμένουν σε άριστη φόρμα – τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το θέμα είναι να είστε προληπτικοί όταν πρόκειται για την πρόληψη των προβλημάτων υγείας και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αγαπάμε τα συμπληρώματα.